Maskiner >> Komatsu bandgrävare över 9 ton

Komatsu bandgrävare över 9 ton

Komatsu bandgrävare över 9 ton är stabila, säkra och tillförlitliga. Komatsus miljövänliga bandgrävare, med låg ljudnivå, har en garanti för efterbehandlingsystemets partikelfilter, är enkel att använda och förmodligen en av de mest effektiva som finns. Det är inte konstigt att Komatsus hydrauliska grävmaskiner är bland de mest sålda i världen.

Komatsu grävmaskiner, med sina unika och oöverträffade nivåer av innovation och japansk teknik, är kända som de mest produktiva, pålitliga och bränsleeffektiva på marknaden, med låga ägandekostnader och bra andrahandsvärde. Komatsudesignade och egentillverkade komponenter står för bra kvalité och driftsäker teknologi, i alla lägen.

Vår avgasrening är så tillförlitlig att vi ger 5 år eller 9000 timmars garanti på efterbehandlingssystemen.

Komatsu bandgrävare har

  • Låg ljudnivå
  • Garanti för efterbehandling
  • Garanti för partikelfilter

Bandgrävare

Kontakta oss

* Fyll i dessa uppgifter
Kontakt *


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring.


Du kan avsluta din prenumeration när som helst du önskar, genom att följa unsubscribe-länken i emailet. Du hittar information om vår dataskyddspolicy på vår hemsida.

Vi använder Mailchimp. Genom att klicka i rutan för ja, godkänner du att dina uppgifter lagras hos Mailchimp. Läs mer om Mailchimp här.