Komatsu reservdelar

Säkerställ optimal prestanda och långvarig drift för din Komatsu genom att välja rätt reservdelar och lösningar från Söderberg & Haaks breda reservdelssortiment. Med hög tillgänglighet och kvalitetsreservdelar erbjuder vi möjligheten att öka din maskins drifttid betydligt, vilket innebär att du kan maximera produktiviteten utan att behöva investera i en ny maskin.

Bandställ och underreden

Bandställ och underreden som är tillverkade av Komatsu och innebär rejäl kostnadsbesparing, med färre stilleståndstimmar och reducerade underhållskostnader.
Läs mer

Filter

Luftfilter och övriga filter tar bort damm, smuts, metallpartiklar, vatten och andra ämnen samt ser till att motorn får en utmärkt arbetsmiljö.
Läs mer

Hydraulhammare

Rätt verktyg är det första steget för att uppnå maximal livslängd och funktion hos hammaren. Det sänker också de allmänna driftkostnaderna och ökar produktiviteten.
Läs mer

 KPrime

Kprime, är en helt unik produkt från Komatsu – starkare, mer långlivad och utrustad med fler säkerhetsfunktioner.
Läs mer

KMax

Kmax är ett av det mest teknologiskt, avancerade systemet för byte av skoptänder (Ground Engaging Tools G.E.T.) i världen.
Läs mer

Smörjmedel

Alla Komatsu-maskiner är fyllda med Komatsu äkta smörjmedel och kylmedel. Det är viktigt för att säkerställa optimal maskinlivstid.
Läs mer

Utbytesdelar

Processen för Komatsu utbytesdelar omfattar mycket mer än renovering. Renoveringen återställer komponenter till sina originalspecifikationer.
Läs mer