Komatsu serviceavtal

Trygghet

Entreprenadmaskinsindustrin utvecklas konstant tillsammans med relaterad teknologi och tjänster. Komatsus serviceavtal anpassas efter dina behov, vilket ökar produktiviteten och reducerar kostnaderna. Vårt supportteam låter dig, i lugn och ro, fokusera fullt på din verksamhet.

Erfarna och välutbildade Komatsu-servicetekniker ser, i förebyggande syfte till, att maskinen är i utmärkt skick och på så sätt förhindras onödiga haverier och kostsamma reparationer, vilket ger minimal stilleståndstid.

Flexibla betalningsalternativ med en överenskommen timkostnad reducerar dina risker och hjälper dig att planera arbete och budget.

Hållbarhet

KOMTRAXTM är standardutrustning på dina Komatsumaskiner och innebär övervakning av positiion och driftstatus, samt upptäcker problem på ett tidigt stadium. KOMTRAXTM underlättar också rutinunderhållsplanering.

Långsiktighet

Serviceavtalen stärker samarbetet mellan dig som kund och Komatsu, genom att uppmuntra kommunikation mellan båda parterna. Komatsu får en bättre insikt över din verksamhet och säkerställer att du får support i enlighet med dina krav.

Komatsu produktionsupport (diamantavtal)

Oavsett typ av produktion kan Komatsu hjälpa till med att analysera din arbetsplats och ge en rekommendation av optimal maskinpark.

Ett kundsupportprogram kan skräddarsys baserat på dina behov av förebyggande underhåll, reparationer och översyn av huvudkomponenter.

Broschyr Komatsu serviceavtal

Brons:

Årlig hälso- och brandskyddskontroll, kan inkluderas med en PM-klinik samt även utökas till att vi levererar filter och olja till de olika underhållsintervallerna.

Silver:

Servicesavtal där filter, olja och arbete för de olika underhållsintervallerna ingår.
Kan även utökas med oljeanalys samt en PM-klinik där vi gör djupare tester på motor och hydraulik.

Guld:

Serviceavtal där filter, olja¸ oljeanalys och arbete för de olika underhållsintervallerna ingår.
Kan även utökas med en PM-klinik där vi gör djupare tester på motor och hydraulik. Här ingår en förlängd garanti på drivlinan.

Platinum:

Serviceavtal där filter, olja, oljeanalys och arbete för de olika underhållsintervallerna ingår samt även en årlig PM-klinik där vi gör djupare tester på motor och hydraulik. Här ingår en förlängd fabriksgaranti.

Diamant:

Skräddarsy ditt avtal! Här erbjuder vi ett komplett underhålls- och reparationsavtal där vi även tillsammans mer er kan planera förebyggande renoveringar. Vi följer upp maskinerna regelbundet och tillsammans med er analyserar vi driftrapporter ifrån KOMTRAXTM.