Vi säljer inte bara en maskin utan också en ekonomisk lösning med bra och extra förmånlig service, underhåll och garantier.

Vi är, sedan 2016, återförsäljare av Komatsu entreprenadmaskiner och 2020 tog vi in Bomag vägbyggnadsmaskiner i vår entreprenadportfölj.

Med cirka 20 försäljnings- och serviceanläggningar från Råneå i norr till Ystad i söder är det tryggt att köpa maskiner hos oss och det finns alltid en produktspecialist nära dig. Med vårt breda entreprenad- och vägbyggnadsprogram har vi rätt maskin för ditt arbete.

Under Komatsu entreprenadprogram hittar du bandschaktare, grävmaskiner, bandgrävare, hjulgrävare, hjullastare, dumprar, tipptruckar och väghyvlar av absolut bästa kvalité. Inom BOMAG vägbyggnadssortiment finns vibroplattor, stampar, asfaltläggare, asfaltvältar, asfaltfräsar, rörgravsvältar, envalsvältar, avfallskompaktorer och stabilisatorer.

Jesper Granlund

Individen

Våra medarbetare och kunder är det viktigaste vi har.

Vår företagsvision bygger på trygga medarbetare, återförsäljare och kunder som arbetar mot effektiva och lönsamma lösningar.

Vi är måna om att alla ska ha en trygg arbetsplats, vare sig man sitter på kontor eller arbetar utomhus.

Innovativa

Komatsu arbetar kontinuerligt med att förbättra sin teknik inom energibesparing, produktivitet och komfort. Maskiner som bidrar till samhällsutveckling och ökar livskvalitén.

Bomag, med 60 års erfarenhet, är global marknadsledare inom kompakteringsmaskiner/utrustning, innovativa packningssystem som Economizer, Terrameter, Asphalt Manager & Bomap och Operatören i Fokus. 

Bomag produktsortiment
Söderberg & Haak och miljö

Varaktighet

Vi värnar om vår miljö, tar socialt ansvar, verkar för mångfald och gör aldrig avkall på etiken inom vår verksamhet. För oss är det viktigt att även tänka på morgondagen.

Lösningsorienterade med svensk anpassning

Våra leverantörer har maskiner med en mängd olika utrustning för att de skall passa i flertalet olika applikationer men svenska förare ligger i framkant när det gäller att pusha för nya lösningar som gör maskinerna effektivare.

Även om vårt mål är att det mesta skall komma direkt ifrån våra leverantörer kommer behovet alltid finnas för egna lösningar. Därför har Söderbergh & Haak satsat på ett team som arbetar aktivt med att ta fram de lösningar som kunder önskar men vi har naturligtvis fokus på att lösningarna är korrekta enligt maskindirektivet.

För att vi skall vara effektiva har vi centraliserat utrustningen av nya entreprenadmaskiner till våra två anläggningar i Staffanstorp och Kungälv där vi har utrustningsteam som brinner för att göra professionella påbyggnationer och kunderna nöjda.

I Kungälv är vårt fokus på bandgrävare medans i Staffanstorp fokuserar vi på hjulgrävare, hjullastare och väghyvel. Väghyveln är vårt största projekt där svenska kunder har unika önskemål som kräver speciella lösningar

Bomag produktsortiment
Google map

Närhet

Våra entreprenadsäljare, servicetekniker samt vår reservdelsservice är aldrig långt borta. Vi finns på cirka 20 platser i Sverige.

Support från dag ett

Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och är gärna behjälpliga vid ditt nästa maskinköp.

Vi erbjuder bland annat

  • förmånlig finansiering
  • reservdelsavtal

Kontakta din närmaste säljare / återförsäljare för mer information om vi kan erbjuda just dig.

 

Google map