Tandsystem

Kmax är ett av det mest teknologiskt, avancerade systemet för byte av skoptänder (Ground Engaging Tools G.E.T.) i världen.

Det är konstruerat med mycket avancerade datorprogram, med en skarp tandprofil och avrundad passform för tapp- och adapter, vilket ger säker montering i skopan. Slutresultatet är en unik kombination av utmärkta, markbrytande egenskaper, extrem styrka och optimalt materialflöde in och ut ur skopan.

Dessutom är Kmax-systemet försett med en exklusiv och lättanvänd låsmekanism som säkert fäster skoptanden i adaptern. Inga specialverktyg behövs och den återanvändbara låstappen frigörs med några enkla handgrepp och går lika enkelt att montera. Att byta ut en sliten skoptand med Kmax-systemet, går mycket snabbt och enkelt.
Kmax skoptänder, adaptrar och låstappar finns tillgängliga hos din lokala Komatsu återförsäljare. När du sett systemets fördelar med ökad produktivitet och prestanda vill du inte ha något annat!

Kmax sortimentet omfattar ett brett utbud med olika utföranden av skoptänder och adaptrar. Guiden ger dig all information du behöver för att välja rätt utrustning baserat på maskinvikt och effekt för din grävmaskin eller hjullastare samt få ut maximal prestanda och produktivitet.

Kmax är lättare

Kmax låses med en spärrhake och tandsystemet kan ändras snabbt med minimal ansträngning. Inga specialverktyg behövs.

Nedre bildraden
Bild nr ett visar låst position och bild nr två olåst position.

Broschyr Kmax tandsystem

Broschyr KPrime