Hem > Komatsu Bandschaktare > D37EXi/PXi-24

Komatsu bandschaktare D37EXi/PXi-24 är en kompakt, mångsidig och kraftfull bandschaktare som enkelt transporteras mellan olika arbetsplatser. Tack vare det fabriksinstallerade och integrerade 3D GNSS-maskinkontrollsystemet kan maskinen börja arbetet omedelbart när den kommer till arbetsplatsen, utan risk för skador eller felinställningar. Från grovschaktning till finplanering i unikt automatiskt kontrolläge.

Komatsu bandschaktare, med låg ljudnivå, fabriksmonterat och inbyggt GPS-system samt bakmonterad kylare, kombinerar senaste teknik med en bekväm hytt. Det ger höga prestanda och bra arbetsmiljö.

Komatsu bandschaktare fabriksutrustas med intelligent maskinstyrningssystem, som ytterligare ökar bandschaktarens produktivitet och effektivitet. Tack vare Komatsus unika och oöverträffade intelligenta maskinstyrningssystem (iMC) resulterar det i betydande produktivitetsframsteg, effektivitet och noggrannhet.

Komatsu bandschaktare är byggda med unik bandställsdesign med komponenter av högsta kvalitet. Det minskar slitage och underhållskostnader och ger hög kostnadseffektivitet.

D37EXi/PXi-24

  • Upp till 10% lägre bränsleförbrukning med ny motor och optimerad reglerteknologi för hydrostatpumpen (jämfört med D37-22)

Teknisk information

  • Motoreffekt 67,7/90,7 kW/HP
  • Bladkapacitet 1,91-2,13 m³
  • Bladstorlek 3,20 × 0,84 (INPAT) m x m
  • Arbetsvikt 9,10-9,40 t.

Liknande maskiner