Komtrax

KOMTRAX™ är det senaste inom trådlös övervakning och den enkla vägen till hög produktivitet.

Systemet levererar heltäckande och kostnadsbesparande information om vagnparken och erbjuder mängder av information som underlättar högsta maskinprestanda. Tack vare ett nära integrerat supportnät kan du effektivisera verksamheten genom förebyggande åtgärder.

Kunskap
Du får snabba svar på grundläggande och viktiga frågor om maskinerna – vad de gör, när de gjorde det, var de finns, hur de kan användas mer effektivt och när de behöver service.
Prestandadata vidarebefordras via satellit från maskinen till datorn och din lokala Komatsuåterförsäljare – som står redo för expertanalys och feedback.

Bekvämlighet
KOMTRAX™ hjälper till att hantera vagnparken bekvämt på webben, var du än är. Data analyseras och paketeras för enkel och intuitiv visning i kartor, listor, grafer och diagram. Du kan förutse vilken typ av service och vilka reservdelar som maskinerna kommer att behöva, eller felsöka problem innan Komatsus tekniker kommer.

Beslutsunderlag
Den detaljinformation som KOMTRAX™ gör tillgänglig dygnet runt, alla dagar, ger dig underlag för bättre beslut varje dag och på lång sikt. Du kan förutse problem, anpassa underhållsplaner, minimera stopptider och behålla maskinerna där de ska vara – igång på arbetsplatsen.

En mängd olika sökparametrar i webbapplikationen ger snabb tillgång till nformation om enskilda maskiner utifrån faktorer som användning, ålder, olika meddelanden med mera.

Ett enkelt diagram visar maskinens bränsleförbrukning och hjälper dig att beräkna den totala kostnaden för en arbetsplats och praktiska bränsletillförselscheman.

Broschyr Komtrax