Maskiner >> Komatsu bandgrävare 1-8 ton

Komatsu bandgrävare 1-8 ton

Med arbetsvikter mellan 1 till 5,3 ton är Komatsus minigrävare anmärkningsvärt mångsidiga. Kompakta, lätta och mycket kraftfulla arbetar de överallt, särskilt i trånga utrymmen. Minigrävarna som är perfekt anpassade för både slutanvändare och uthyrningsföretag, erbjuder förstklassig komfort och passar såväl erfarna användare som nybörjare. Lätt underhåll och KOMTRAX ™-standard, på nästan alla modeller, ger Komatsus minigrävare en lägre total ägandekostnad och ett ökat andrahandsvärde.

Komatsu midi-grävmaskiner utvecklades som en perfekt kompromiss mellan den kompakta minigrävaren och kraften hos större grävmaskiner.

Komatsu mini-och midigrävare har:

  • Satellitövervakning standard
  • Tiltbar hytt gör den enkel att underhålla
  • Förstklassig komfort med nykonstruerad hytt
  • Elektroniskt styrsystem som minskar hydrauliska förluster och bränsleförbrukning
  • Automatisk motorvarvssänkning och tomgångsavstängning

Kontakta någon av våra säljare / återförsäljare

Konkurrentjämförelse

Reservdelar och service

Begär en offert

Komatsu bandgrävare PC88MR-10

Minigrävare

Midigrävare

Kontakta oss

* Fyll i dessa uppgifter
Kontakt *


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring.


Du kan avsluta din prenumeration när som helst du önskar, genom att följa unsubscribe-länken i emailet. Du hittar information om vår dataskyddspolicy på vår hemsida.

Vi använder Mailchimp. Genom att klicka i rutan för ja, godkänner du att dina uppgifter lagras hos Mailchimp. Läs mer om Mailchimp här.