Vi utrustar din Komatsu i egna påbyggnadsverkstäder

Hos Söderberg & Haak finns två stycken Komatsu påbyggnadsverkstäder, en i Kungälv och en i Staffanstorp. Detta för att standardisera alla påbyggnader så att alla Komatsu-maskiner är påbyggda, på precis samma sätt. Vi ser till att utrusta din Komatsu efter dina önskemål.

Arbetet leds av utrustningsansvarig, som tillsammans med sina kolleger, ser till att den höga kvalitets- och standardnivån följs på de maskiner som levereras ut till kund.

Våra leverantörer har maskiner med en mängd olika utrustning för att de skall passa i flertalet olika applikationer men svenska förare ligger i framkant när det gäller att pusha för nya lösningar som gör maskinerna effektivare.

Även om vårt mål är att det mesta skall komma direkt ifrån våra leverantörer kommer behovet alltid finnas för egna lösningar

 

Amelie i vår påbyggnadsverkstad i Staffanstorp

Därför har Söderbergh & Haak satsat på ett team som arbetar aktivt med att ta fram de lösningar som kunder önskar men vi har naturligtvis fokus på att lösningarna är korrekta enligt maskindirektivet.

 För att vi skall vara effektiva har vi centraliserat utrustningen av nya entreprenadmaskiner till våra två anläggningar i Staffanstorp och Kungälv där vi har utrustningsteam som brinner för att göra professionella påbyggnationer och kunderna nöjda.

I Kungälv är vårt fokus på bandgrävare medans i Staffanstorp fokuserar vi på hjulgrävare, hjullastare och väghyvel. Väghyveln är vårt största projekt där svenska kunder har unika önskemål som kräver speciella lösningar

För största möjliga trygghet, och för kommande service, dokumenteras allt i en utrustningsmanual .

Kontakta någon av våra säljare/återförsäljare

Konkurrentjämförelse

Reservdelar och service

Begär en offert