Maskiner >> Komatsu hjulgrävare

Komatsu hjulgrävare

Japansk kvalité, överlägsen totalekonomi, komfort i toppklass med rymlig hytt och låg ljudnivå är några av anledningar till varför Komatsu är en av världens absolut största grävmaskinstillverkare.

Du får låga driftskostnader, imponerande brytkraft, bra räckvidd och grävdjup, servicevänliga hjulgrävare och förstklassig komfort. De är enkla att använda med maximal effektivitet, marknadsledande kvalité och stabilitet. Vår avgasrening är så tillförlitlig att vi ger 5 år eller 9000 timmars garanti på efterbehandlingssystemen.

Hjulgrävarna är idealiska för arbeten på trånga arbetsplatser där det råder begränsat utrymme. I den rymliga hytten finns joysticksstyrning, ett integrerat system för redskapsmanövrering och fabriksmonterade snabbfästen, vilket ökar prestandan och effektiviteten. KomtraxTM telematics och Komatsu Care® serviceavtal ger full maskinkontroll, support på högsta nivå och skyddar mot felaktig och otillåten användning samt garanterar maximal effektivitet under driftstiden

Hjulgrävare från Komatsu är robusta grävmaskiner, anpassade för den europeiska marknaden.

  • Rymlig hytt
  • Stabilitet
  • Räckvidd
  • Grävdjup

 

Kontakta någon av våra säljare/återförsäljare

Konkurrentjämförelse

Reservdelar och service

Begär en offert

Hjulgrävare

Kontakta oss

* Fyll i dessa uppgifter
Kontakt *


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring.


Du kan avsluta din prenumeration när som helst du önskar, genom att följa unsubscribe-länken i emailet. Du hittar information om vår dataskyddspolicy på vår hemsida.

Vi använder Mailchimp. Genom att klicka i rutan för ja, godkänner du att dina uppgifter lagras hos Mailchimp. Läs mer om Mailchimp här.