Maskiner >> Komatsu hjullastare över 15 ton

Komatsu hjullastare över 15 ton

Komatsu hjullastare är mycket mångsidiga och har en perfekt blandning av kraft, komfort och tillförlitlighet,  nya standarder för industrin.

Komatsu hjullastare lovordas för sin driftsäkerhet, ekonomi och hur bra den tål allt, även arbete under besvärliga förhållanden. Det är en pålitlig hjullastare med hög prestanda, låg bränsleförbrukning och låga driftskostnader.  Dess bryt-, driv- och lyftkraft samt lyfthöjd, hör till de bästa i klassen vilket gör hjullastarna till idealiska entreprenadmaskiner för alla typer av lastning och lossning. Vår avgasrening är så tillförlitlig att vi ger 5 år eller 9000 timmars garanti på efterbehandlingssystemen.

Med antingen en hydrostatisk drivlina eller Powershift, erbjuder Komatsus hjullastare alltid enastående dragkraft och ultralåg bränsleförbrukning.

Submonitor

Läs mer om Submonitor som finns som tillvalsutrustning för hjullastarmodellerna WA380 till WA500-8.

Den 12,1 tums pekskärmen innebär enkel, intuitiv användning. Här finns information och övervakning samlad i en monitor vilket gör att föraren kan arbeta oavbrutet utan att distraheras av flera olika displayer. Något som är alltför vanligt på andra hjullastare idag.

Till artikel

Kontakta oss

* Fyll i dessa uppgifter
Kontakt *


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring.


Du kan avsluta din prenumeration när som helst du önskar, genom att följa unsubscribe-länken i emailet. Du hittar information om vår dataskyddspolicy på vår hemsida.

Vi använder Mailchimp. Genom att klicka i rutan för ja, godkänner du att dina uppgifter lagras hos Mailchimp. Läs mer om Mailchimp här.