Komatsu smart construction

Digital förändring – Innovation – Maximerad effektivitet – produktivitet

SMART CONSTRUCTION – EN RESA IN I FRAMTIDEN

Komatsu Smart Construction är en paketlösning från Komatsu som kommer att hjälpa och förbättra din verksamhet. Genom att samla in data och omvandla denna till värdefull information, hjälper Smart Construction dig att bättre utnyttja din maskinpark, personal och material. Detta ger förbättrade arbetsförhållanden och gör din verksamhet mer framgångsrik.

 

Arbeta smartare, inte hårdare.

SMART CONSTRUCTION

En resa in i framtiden

Den digitala förändringen är för närvarande den mest lovande utvecklingen inom byggbranschen. Tack vare tekniska framsteg som t.ex. ”Sakernas internet” (IoT) är det nu möjligt att göra framsteg i en bransch där tillväxt och utveckling varit låg de senaste 20 åren med bl.a. information från arbetsplatsen i realtid.

Upptäck

BROSCHYR

Komatsu har flera årtiondens erfarenhet och stor kunskap inom tillverkning av entreprenadmaskiner vilket har bidraget till denna unika vision för optimering inom byggbranschen. Vi visar kunderna ett nytt och bättre sätt att arbeta på en byggarbetsplats. 

BROSCHYR

Data – Drivkraften för optimeringen

Smart Construction gör det möjligt, att under realtid, med stor precision, samla in arbetsplatsens terräng- och maskindata. Detta ger  oöverträffad inblick och visualisering över arbetsplatsens utveckling. Informations- och prestandadata kan ses på vilken dator som helst och kan delas med alla inblandade

Övervaka arbetsplatsen i realtid.

 

SMART CONSTRUCTION

Överblick

Användning av Smart Construction
• Mäta, visualisera och dela arbetsplatsens status

Kommersiellt drönarsystem 
• Kartlägger arbetsplatsens terräng snabbt och enkelt

Spårningssystem (Tracking System)
• Övervakar maskinparken

Landlog Open Platform System 
• Dela data och information med olika källor

Artificial Intelligence Systems 
• Analyserar maskinaktiviteter på arbetsplatsen

Intelligent maskinkontroll (Intelligent Machine Control) 
• Optimalt anpassad grävning och schaktning

SMART CONSTRUCTION

Smart Construction verktyg och komponenter

Komatsu samarbetar med partners över hela världen för att utveckla verktyg och komponenter för Smart Constuction. Vi erbjuder lösningar för hård- och mjukvara av högsta kvalitet för att göra din verksamhet mer framgångsrik med bättre marginaler.

 

 

SMART CONSTRUCTION

Intelligent Machine Control

Komatsus intelligenta maskinkontroll är ett logiskt verktyg för att få maximal effektivitet och kostnadsbesparingar på en arbetsplats. Med hjälp av 3D-data, som laddas ner till maskinens styrenhet, förhindrar det intelligenta maskinkontrollsystemet att föraren gräver eller schaktar under önskat måldjup och föraren kan arbeta mer exakt var som helst på arbetsplatsen.

Innovativt – Integrerat – Intelligent

 

 

 

SMART CONSTRUCTION

Personlig rådgivning

Komatsus rådgivare är viktiga vid användning av Smart Construction. De ger  kundsupport in på djupet och guidar dig och din personal genom den komplexa processen av en digital förändring för din verksamhet.

Expertsupport ger dig mervärde.