Maskiner >> Komatsu bandschaktare

Komatsu bandschaktare

Våra bandschaktare, med arbetsvikt från 8 till 108 ton, kombinerar en bekväm förarmiljö med senaste teknik, vilket ger enastående prestanda under hela arbetsuppdraget. Komponenter av hög kvalitet och en unik bandställsdesign, gör att Komatsu bandschaktare är de mest kostnadseffektiva i sin klass. Bandschaktarna, med låg ljudnivå samt fabriksmonterat och inbyggt GPS-system kombinerar senaste teknik med en bekväm hytt. Det ger höga prestanda och bra arbetsmiljö.

Bandschaktarna fabriksutrustas med intelligent maskinstyrningssystem, som ytterligare ökar bandschaktarens produktivitet och effektivitet. Tack vare Komatsus unika och oöverträffade intelligenta maskinstyrningssystem (iMC) resulterar det i betydande produktivitetsframsteg, effektivitet och noggrannhet. Våra bandschaktare är byggda med unik bandställsdesign med komponenter av högsta kvalitet. Det minskar slitage och underhållskostnader och ger hög kostnadseffektivitet.

Komatsu bandschaktare har:

  • Låg ljudnivå
  • Intelligent maskinstyrning med fabriksmonterat GPS-system
  • Satellitövervakning standard
  • Bakmonterad kylare

 

Kontakta någon av våra säljare / återförsäljare

Konkurrentjämförelse

Reservdelar och service

Begär en offert

Kontakta mig

* Fyll i dessa uppgifter
Kontakt *


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring.


Vi använder mailchimp som kontaktformulär. Genom att klicka på skicka, godkänner du att din information kommer att överföras till mailchimp för hantering . Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.