Hem > Komatsu Hjulgrävare > PW180-11

Med Komatsu hjulgrävare PW180-11 får du låga driftskostnader, imponerande brytkraft, bra räckvidd och grävdjup, servicevänliga hjulgrävare och förstklassig komfort. Japansk kvalité, överlägsen totalekonomi, komfort i toppklass med rymlig hytt och låg ljudnivå är några av anledningar till varför Komatsu är en av världens absolut största grävmaskinstillverkare.

Komatsu miljövänliga hjulgrävare är enkla att använda med maximal effektivitet, marknadsledande kvalité och stabilitet. Vår avgasrening är så tillförlitlig att vi ger 5 år eller 9000 timmars garanti på efterbehandlingssystemen.

I den rymliga hytten finns joysticksstyrning, ett integrerat system för redskapsmanövrering. KomtraxTM telematics och Komatsu Care® serviceavtal ger full maskinkontroll, support på högsta nivå och skyddar mot felaktig och otillåten användning samt garanterar maximal effektivitet under driftstiden.

PW180-11 ger den kraft och precision som behövs för ett brett utbud av applikationer och har specialbyggts för användning under krävande förhållanden.

Teknisk information

  • Motoreffekt 123/165 kW/HP
  • Skopkapacitet 1,13 m³
  • Maximalt grävdjup 6,04 m
  • Arbetsvikt 17,60-20,6 ton

Genomgång av Komatsu hjulgrävare PW180-11

Liknande maskiner