Hem > Komatsu Hjulgrävare > PW158-11

Med Komatsu hjulgrävare PW158-11 får du låga driftskostnader, imponerande brytkraft, bra räckvidd och grävdjup, servicevänligt underhåll och förstklassig komfort. Japansk kvalité, överlägsen totalekonomi, komfort i toppklass med rymlig hytt och låg ljudnivå är några av anledningar till varför Komatsu är en av världens absolut största grävmaskinstillverkare.

Komatsu hjulgrävare är enkla att använda med maximal effektivitet, marknadsledande kvalité och stabilitet. Vår avgasrening är så tillförlitlig att vi ger 5 år eller 9000 timmars garanti på efterbehandlingssystemen.

Komatsus stabila hjulgrävare är idealisk för arbeten på trånga arbetsplatser där det råder begränsade utrymmen. I den rymliga hytten finns joysticksstyrning, ett integrerat system för redskapsmanövrering. KomtraxTM telematics och Komatsu Care® serviceavtal ger full maskinkontroll, support på högsta nivå och skyddar mot felaktig och otillåten användning samt garanterar maximal effektivitet under driftstiden.

När Komatsus ingenjörer konstruerade PW158-11, gav de den ett kraftigt reducerat överhäng för att klara arbeten inom begränsade utrymmen med hög produktivitet och säkerhet. Maskinen är kompakt, kraftfull och flexibel vilket gör den till det perfekta valet i stadsområden och vid vägbyggen.

Teknisk information

  • Motoreffekt 110 kW / 148 HP
  • Skopkapacitet 0,94 m³
  • Maximalt grävdjup 5,99 m
  • Arbetsvikt 15,0-18,2 ton

Liknande maskiner