När flera aktörer sett sig tvungna att dra ned på takten, så förser Söderberg & Haak den så viktiga entreprenadnäringen med maskiner, service och reservdelar.

I tider som dessa är det viktigare än någonsin att vi alla hjälps åt att hålla denna näring igång och att vi som leverantör, gör allt vi kan för att stödja våra kunder genom att fortsätta leverera maskiner, service och reservdelar av högsta klass.

-”Söderberg & Haak fortsätter att erbjuda ett brett maskinutbud. Vi har sett till att få hem produkter från våra leverantörer, vilket betyder att vi har maskiner för omgående leverans. På detta sätt framtidssäkrar vi våra entreprenadkunders närvaro”, säger Thord Wreter, försäljningschef Komatsu hos Söderberg & Haak.

Thord Wreter

Thor Wreter försäljningschef Komatsu hos Söderberg & Haak. (Fotograf Mats Thorner)

Servicetekniker nära dig

Våra servicetekniker är experter på entreprenadmaskiner och Söderberg & Haak har servicepunkter från söder till norr. Finns det inte möjlighet att åka till närmaste serviceställe, kommer servicebilen till kunden.

-”Vi följer rekommendationer från folkhälsomyndigheten och månar om båda parters trygghet, samtidigt ser vi alltid till att finnas där för kunden,” säger Joachim Mårtensson, servicemarknadschef hos Söderberg & Haak.

Stort reservdelslager i Sverige

Söderberg & Haak har valt att ha ett Sverigebaserat reservdelslager i Staffanstorp, för att kunna ge sina kunder bästa möjliga service och reservdelsförsörjning. Alla servicepartners har direkt tillgång till hela lagret via internet och kan beställa delar dygnet runt. Vår egen reservdelspersonal är specialistutbildad på de olika produkterna.

-”Vi gör allt för att undvika att våra kunder ska få onödiga driftstopp,” säger reservdelschef Henrik Ahlkvist.

Styrkan i ett brett sortiment

Söderberg & Haak erbjuder ett brett entreprenadsortiment med produkter från Komatsu och Bomag.

Komatsu är världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner och den största av grävmaskiner. Bomag är en så kallad ”full-liner” inom maskinsegmentet vägbyggnad. Bland de dominerande produkterna finns vägvältar, asfaltsläggare, asfaltsfräsar och vibroplattor.

– ”Vi månar om att tillgänglighet, leveranser och god service ligger i topp. Söderberg & Haak erbjuder ett flexibelt och tryggt samarbete, anpassat för kundens verksamhet,” säger Söderberg & Haaks vd Jonas Jaenecke.