Hem > Komatsu väghyvel > GD675-7

Komatsu väghyvel GD675-7 fokuserar på hög prestanda, bränsleeffektivitet, förarkomfort, säkerhet och enkel service. Med Komatsudesignade och egentillverkade komponenter borgar den för bra kvalité och driftsäker teknologi.

Svenska entreprenörer uppskattar fördelarna med en Komatsu väghyvel, särskilt den exklusiva, höga hytten, som ger en oöverträffad vy över både blad och de bakre arbetsytorna.

En annan unik egenskap hos Komatsu väghyvel är drivlinan med dubbla lägen, som innebär att du kan välja mellan direktdriven (manuell) växellåda eller vridmomentomvandlare, som ger kontroll vid låga hastigheter och slutlig efterbehandling – allt med en omkopplare.

Den exklusiva transmissionen, med två driftslägen är speciellt konstruerad för väghyvlar, vilket bidrar till en bränslebesparing med upp till 15% och gör att den utmärker sig jämfört med konkurrenterna. GD675-7 har den längsta hjulbasen i sin klass vilket ger enastående fint bearbetningsresultat.

Tvålägestransmission
Komatsus unika tvålägestransmission (8 växlar framåt, 4 växlar bakåt), gör att föraren kan hålla hög transporthastighet med reducerad bränsleförbrukning via direktdrivning samt få ökat drivgrepp med kontroll över momentomvandlaren.

Transmissionsreglage
En ny växelspak med fingertoppsmanövrerad knapp för Fram-Neutral-Back, förenklar manövreringen och reducerar avsevärt förarens handrörelser. En ny krypkörningspedal möjliggör exakt manövrering av maskinen.

Miljövänlig
Komatsu är hängivna att utveckla miljövänliga produkter till konkurrenskraftiga priser. Tack vare en stark närvaro på marknaden, nya teknologier och bränsleeffektiva motorer, bidrar Komatsu direkt till reducerade utsläpp av NOx (kväveoxid).

GD675-7 har:

  • Hög produktivitet med låg bränsleförbrukning
  • Förstklassig förarkomfort
  • Optimerad arbetsutrustning
  • Lång hjulbas med kort vändradie
  • Tillförlitlig och enkel att underhålla

Teknisk information

  • Motoreffekt 165/221 kW/HP
  • Blad 4270 × 660 × 25 mm
  • Arbetsvikt 17,20-19,20 t.

Vill du ha mer information?

Kontakta säljare Benny Lundström på tel: 070-582 62 91.

Boka provkörning

Broschyr GD675-7

Konkurrentjämförelse

Begär en offert

Besök Komatsu Europes internationella hemsida

Se väghyveln GD675-7 in action