Bomags underhålls- och originaldelar – en perfekt match

 

Gör rätt val

Äkta reservdelar från BOMAG kännetecknas av tillförlitlighet och kvalitet. Till skillnad från icke OEM delar, uppfyller originaldelarna högsta kvalitet, både vad det gäller funktionalitet och hållbarhet. Din BOMAG förblir en BOMAG.

BOMAG original underhållsdelar 

Regelbundna underhåll är viktigt för att säkerställa att din maskin fungerar som den ska. Vi tillhandahåller ett brett utbud av BOMAG-underhållsdelar som filter, remmar och tätningar. Dessa kan antingen beställas var för sig eller som ett paket, BOMAG Service Kit, ett kit som innehåller alla nödvändiga underhållsdelar

BOMAG originaldelar

Med originaldelar från BOMAG hålls din maskin i toppskick. För att din maskin ska kännas som ny bör slitdelar bytas ut regelbundet. Vårt omfattande produktsortiment inkluderar gummibuffertar, skrapor, reservdelar, munstycken, basplattor, rekylstarter, ställdon, torkarblad och mycket mer. Skydda din maskin från onödiga maskinstopp och lita på BOMAG-kvalitet.

BOMAG original reparationsdelar

Driftstopp är kostsamma och kan tyvärr inte alltid undvikas. Oavsett om det gäller pumpar, motordelar, elektriska eller hydrauliska komponenter – använd originaldelar från för att säkerställa att din maskin snart rullar igen.

Beställ BOMAG reservdelar