Två nya entreprenadsäljare tar sig nu an försäljningen av BOMAG och Komatsu bygg- och anläggningsmaskiner i Västra Götaland, Dalsland och Halland.

Besökare till Söderberg & Haak i Kungälv har säkert stött på Caroline Magnusson, som under flera år har arbetat med säljsupport i Kungälv. Det gör att hon har en gedigen maskinkunskap när hon nu axlar säljarrollen.

Det är en trygghet att arbeta med välkända märken som Komatsu och BOMAG, säger Caroline. Vårt maskinutbud får bra kundrespons, den höga maskinkvalitén hos båda märkena är väl omtalad.

Niklas Johansson började som entreprenadsäljare i Kungälv i början av året och har under flera år drivit eget företag inom entreprenadbranschen. De senaste åren har Niklas arbetat som maskinsäljare.

Det grävs överallt och jag ser mig själv som en entreprenadnörd, säger Niklas. Både BOMAG och Komatsu är moderna kvalitetsmaskiner, med ett komplett modellprogram från litet till stort, och vårt breda nät av service och support är väldigt tilltalande.

Det är med stor förväntan vi tar oss an 2022 med ett nytt säljteam i Kungälv, säger platschef Niklas Nilsson.  Pandemin är över så vi kan återgå till våra kundkontakter och utveckla dessa med två framgångsrika varumärken.

Söderberg & Haak Kungälv
Caroline Magnusson
Tel. 0303-26 09 07
caroline.magnusson@sodhaak.se

Söderberg & Haak Kungälv
Niklas Johansson
Tel. 0303-26 09 05
niklas.johansson@sodhaak.se