Bomag servicekit – rätt delar när det behövs

 

Slösa inte någon tid

 

När enstaka maskindelar behöver bytas ut, är det viktigt att maskinföraren kan reagera snabbt. BOMAG originaldelar är skräddarsydda efter din maskin och säkerställer att de fungerar på lång sikt. Du får de originaldelar du behöver för underhåll, reparationer eller service på ett enkelt sätt. Med BOMAG originaldelsatser är du optimalt förberedd för alla situationer och kan vara säker på att din maskin snabbt kan återtas i arbete.

Servicekit

Vi gör det enkelt för dig: genom att leverera ett kit med allt du behöver för maskinunderhåll. Med bara ett beställningsnummer får du alla underhållsdelar.

Vi underlättat så du slipper söka efter delarna en och en.

Detta sparar tid och pengar – upp till 15% jämfört med beställning av enstaka delar.

Slitdels-kit

För stora BOMAG-maskiner finns vanliga underhållsdelar som praktiska slitdels-kit, t.ex. skrapor, bandsegment, basplattor, spårssegment, skärstål eller rullar.

De är speciellt utformade för din maskin och innehåller alla nödvändiga delar så du snabbt kan få igång din maskin igen.

Nödutrustning

Första hjälpen vid maskinfel –  BOMAG reparations-kit.

Här finns alla nödvändiga maskinspecifika och funktionsrelaterade komponenter för snabba och effektiva reparationer och det kan vid behov bytas ut på plats av maskinföraren.

Minska driftsstopp och tillhörande driftskostnader!

Vatten sprinkler-kit

Alltid förberedd med BOMAG Sprinkler- kit för tandemvalsar, som säkerställer maskinens maximala driftsförmåga. Det kompakta kittet innehåller original BOMAG sprinklermunstycken, filter, tätningsringar och klämmor, som enkelt kan bytas ut på plats.

Detta säkerställer att trummans ytor alltid är 100% vatten täckta.

Beställ BOMAG reservdelar