NTs Mark- och Fastighetsservice tycker det är  guld värt att ha en lösningsorienterad återförsäljare nära till hands. För ägaren Nils Thalin innebär det att han känner stor trygghet att vända sig till Söderberg & Haak i Veddige, till exempelvis vid ett stopp i maskineriet som kan få stora konsekvenser för företaget i Varberg.

NTs Mark & Fastighetsservice AB, med 25 anställda, är verksam inom fastighets- och trädgårdsskötsel, markanläggning samt stängsel. Deras huvudsysslor är grönytearbeten för bostäder och industrifastigheter,

Redan 2010 investerade man i två stycken Komatsu, en bandgrävare PC138 och en hjulgrävare PW148. Den senaste investering är minigrävaren PC26MR-3. De valde den lille minigrävaren efterssom den är liten och smidig för arbeten i trånga utrymmen, men ändå stark. Att den också kan tas på släp, underlättar vid arbeten lite längre bort.

Företagets första Komatsumaskin, PW148, upplever man som en maskin med bra kvalité, smidig hydraulik och att man aldrig drabbas av oljeläckage. Nu ser man på möjligheten att uppgradera sig till den senaste Komatsu PW148-11.

Söderberg & Haak tog över Sverigeagenturen för Komatsu 2016, och det som Nils Thalin slås av, är att Söderberg & Haak ställer upp i alla lägen. ”Det är en enorm trygghet och gör att vi gärna vill investera i fler maskiner från Söderberg & Haak”, säger Nils. Vi ser ljust på framtiden och har en positiv utveckling i Varbergsområdet.”

PC26MR-3
Vikt: 2710-2800 kg
Grävdjup: 2720 kg
Räckvidd: 4530 mm
Grävkraft skopa: 2245 kg
Motoreffekt: 15,7 kW / 21,1 hk
CLSS lastkännande hydraulsystem
Den tiltbara hytten gör den väldigt underhållsvänlig

PC26MR-3 är den största minigrävaren som kan lastas på ett vanligt släp. Liten svängradie, Komtrax satellitövervakningssystem och alla luckor i plåt