Ännu en ny säljare – Björn Sällström – har anställts av Söderberg & Haak, som är på offensiven med Komatsu entreprenadmaskiner – och snart även Bomag vägbyggnadsmaskiner.

Björn Sällström är stationerad vid Söderberg & Haak Väst AB, som har försäljningskontor, utrustningsverkstad och reservdelslager i Kungälv.

Tillsammans med kollegerna Michael Grönlund och Emil Olsen ansvarar de för försäljningen av Komatsu och Bomag i Bohuslän, Dalsland, Västergötland och Halland.

– Jag är imponerad av japanska entreprenadmaskiner och är glad att nu få representera Komatsu. Det är kvalitetsmaskiner och modellutbudet är stort, så det är fantastiskt roligt, säger Björn.

Björn Sällström är 54 år gammal och entreprenadmaskiner har varit en del av hans liv ända sedan barndomen.

– Min far hade maskiner och själv köpte jag min första traktorgrävare som 16-åring, berättar han.

Efter ett antal år som maskinentreprenör började han som maskinförsäljare 1994 och den yrkesrollen har han varit trogen sedan dess.

Periodvis har Björn Sällström varit specialiserad på mini- och midigrävare. Men nu ser han fram emot att jobba bredare, och med både grävare och övriga maskiner inom såväl Komatsus som Bomags modellprogram.

– Det är särskilt glädjande för mig att komma in i Söderberg & Haak, vars verksamhet är välorganiserad och med goda resurser för service och support till maskinägarna.

– Dessutom är det väl försett med lagermaskiner samt med en bra flotta av demomaskiner. Jag kan erbjuda både provkörning och snabba leveranser när kunderna bestämt sig, säger han och välkomnar alla intresserade att ta kontakt.

För mer information, kontakta:

Försäljningschef Entreprenad, Thord Wreter, Söderberg & Haak Maskin AB: 046-25 92 07 / 070-652 35 91

Säljare Björn Sällström: 073-420 10 20